FORGOT YOUR DETAILS?

Spoznajte Qube Grow!

Omogoča gojenje listnate zelenjave, začimb in mikro zelenjave skozi celo leto, brez uporabe zemlje, v zavetju vašega doma.

Vse kar potrebujete je voda, vtičnica in WiFi.

Enostavno in čisto.

Qube Grow regal mini
Urbano okolje

Živite v urbanem okolju?

Želite zelenjavo pridelovati sami? Želite 365 dni svežo in živo zelenjavo brez dodatnega znanja? Imate radi nadzor? Podpirate revolucijo samooskrbe? Ste Chef oz. radi kuhate s kvalitetnimi sestavinami? Ste za zdrav življenjski slog? Imate otroke? Nimate vrtička ali prostora?

Če ste samo na eno vprašanje odgovorili z DA, potem je naš Qube Grow kot nalašč za vas!

Slika

Enostavna uporaba

Qube Grow je popolnoma avtomatiziran in enostaven za uporabo. Z brezplačno aplikacijo lahko nadzirate funkcije in napredek vaše zelenjave preko vašega pametnega telefona. Kjerkoli in kdajkoli. Tudi, če ste na dopustu.

Zasnovan za optimalno rast

Qube Grow uporablja tehnologijo hidroponike, ki je namenjena komercialnim gojiteljem zelenjave. Opremljen je sposebnim rastnimi lučmi, ki omogočajo optimalne pogoje za rast vaših rastlin. Qube Grow je popolnoma avtomatizirana naprava, ki bo v vaše življenje prinesla svežo, živo in čisto zelenjavo.

Slika

Postavitev naprave

Qube Grow je idealna rešitev za vse, ki si želite vzgajati lastno zelenjavo in nimate zemlje oz. balkona. Enostavno ga postavite v kuhinjo, dnevno sobo ali kamorkoli drugam, kjer imate prostor. Poleg sveže zelenjave boste vaš dom obogatili z sijajem LED svetilk.

Ko potrebujete več zelenjave

Kadar potrebujete več zelenjave je tu Qube Grow Midi. Primeren za restavracije, manjše trgovine in za večje družine.

Poskrbeli bomo za vas.

S Qube Grow boste vedno preskrbljeni s čisto, živo, svežo in kakovostno zelenjavo, ki jo imate najraje.

Sprejmite revolucijo v vaš dom.

Prevzemite nadzor

Z aplikacijo nadzorujte rast vaše zelenjave kjerkoli in kdajkoli.

Učinkovita prideleva

Qube Grow ne potrebuje zemlje. Zaradi optimalnih pogojev je rast od 2 do3x hitrejša od tradicionalnega kmetijstva.

Neodvisni od vremena

Vaš pridelek bo vedno enak ne glede na to ali je zunaj toča, suša, veter ali druge vremenske nevšečnosti.

Čista, sveža in vaša zelenjava

Za popolno zelenjavo ne boste potrebovali herbicidov, fungicidov, pesticidov, insekticidov.

Sledite Qube Grow Revoluciji

Pravno obvestilo

S klikom na gumb »PRIDRUŽITE SE NAM« soglašam, da mi družba Ingrins - Vrtnarstvo Naglič do preklica na vpisan e-naslov pošilja prilagojene vsebine in ponudbe, ki temeljijo na beleženju in analizi podatkov o mojih odzivih na prejeta e-sporočila in na obdelavi drugih osebnih podatkov, ki jih o meni zbira družba Ingrins - Vrtnarstvo Naglič. (avtomatizirano odločanje in profiliranje). Od naših obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o zasebnosti in splošnih pogojih preberete TUKAJ

IMATE VPRAŠANJE?

Izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času

Prednaročila

Prednaročite svoj Qube Grow že danes

INGRINS

Postanite del Ingrins Qube Grow revolucije. Prijavite se na naše e-novice in nas všečkajte, spremljajte na socialnih medijih. Čas je za spremembe in le skupaj nam bo uspelo. Dajmo svetu svežo, čisto, lokalno in bolj zdravo hrano.

Pravno obvestilo

S klikom na gumb »PRIDRUŽITE SE« soglašam, da mi družba Ingrins - Vrtnarstvo Naglič do preklica na vpisan e-naslov pošilja prilagojene vsebine in ponudbe, ki temeljijo na beleženju in analizi podatkov o mojih odzivih na prejeta e-sporočila in na obdelavi drugih osebnih podatkov, ki jih o meni zbira družba Ingrins - Vrtnarstvo Naglič. (avtomatizirano odločanje in profiliranje). Od naših obvestil se lahko kadarkoli odjavite. Več o zasebnosti in splošnih pogojih preberete TUKAJ

© 2018 Ingrins | All rights reserved | Vse pravice pridržane Vrtnarstvo Naglič.

TOP